Iorgu Iordan: Observatii asupra formarii cuvintelor in spanista ; Iorgu Iordan: La Philologie et la Linguisti que dans le Cadré de l'Academie Roumaine - Mexicana de Sociología, Revista (Revista Mexicana de Sociología, 2024)
-