Invatarea Limbii, Tatiana Slama-Cazacu: Laboratoriel de Psiholinguistica al Universitatii din Bucuresti, Grupal Roman de Linguistica Aplicada (GRLA) - Jiménez de Ottalengo, Regina (Revista Mexicana de Sociología, 2024)
-